TrustpilotKundeserviceGratis frakt over 1200,-100 dagers returrett
Logg innInkl. MVA

Bytte/returnering av gaver

Hvis du er mottaker av en gave og gjerne vil bytte gaven, skal du legge inn en ny bestilling på det du gjerne vil ha i stedet for. Det som ikke passer/du ikke vil ha kan du sende retur til oss og så lager vi en kreditnota på bestillingen. Varen skal være ubrukt og i fin stand når den returneres. Vi vil alltid tilbakebetale beløpet til kortet som er brukt i bestillingen. Vi kan dessverre ikke tilbakebetale beløpet til et annet kort eller kontonummer enn det som er blitt brukt til å betale med. Du skal derfor selv avtale med giveren hvordan dere ordner med tilbakebetalingen av en gave i ettertid. Hvis du mangler returpapirer på gaven, er det viktig at du legger med en lapp der du noterer ordrenummeret sånn at vi kan finne bestillingen i systemet. Eventuelt skriv ut fakturaen og legg den i posen/pakken.

For å sende retur benytter du den medfølgende returetikett og leverer til din nærmeste Postnord post i butikk., husk å be om kvittering. Hvis du har bestilt før vi hadde returetikett eller har mistet den du fikk ber vi deg sende en mail så sender vi en til deg på mail som du kan printe.

Det koster 149kr å benytte returetiketten og beløbet trekkes fra ved utbetaling av dine returer. Hvis du returnerer hele bestillingen tilbakebetaler vi beløpet for frakten fra oss til deg.

Hvis du ønsker å benytte egen fraktmetode sendes returen til:

Billige-Arbeidsklær.no, Bjørumsveien 15, 4820 Froland

Det er svært viktig at du velger levering på adressen og vi anbefaler sporbar forsendelse.

Les mer om returnering her.

Returfrist på julegaver:

Alle varer kan returneres helt inntil 01/04-21 - så det er godt med tid.

Trenger du hjelp? Vi er online