Tel: 23 96 28 61Gratis frakt over 1200,- (Post i butikk/bedriftslevering)100 dagers returrett
Logg innInkl. MVA

Cookies

Ved å benytte denne nettbutikken aksepterer du vår cookie- og personvernpolitikk

Ved å benytte denne nettbutikken aksepterer du vår cookie- og personvernpolitikk.

Denne nettbutikken bruker, som mange andre, cookies. Cookies sørger for at vi kan levere en bedre brukeropplevelse i hjemmesidens funksjoner. Mange funksjoner på hjemmesiden avhenger av bruk og lagring av cookies, og du kan derfor ikke forvente at hjemmesiden fungerer etter hensikten dersom du deaktiverer cookies.

Vi bruker bl.a. cookies til teknisk funksjonalitet, så vi kan huske din kundeinnlogging, handlekurv og trafikkmåling så vi vet hvor mange som besøker siden vår.

Bekjentgjørelsen stiller krav til at det skal innhentes et informert samtykke fra brukeren når hjemmesider ønsker å lagre cookies på brukerens IT-utstyr.

En cookie er en fil som nettleseren legger på maskinen din. Den gjør det mulig å gjenkjenne maskinen og huske valg du tidligere har tatt på hjemmesiden. Eks. Språkvalg. En cookie kan ikke spre virus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter seg selv etter et visst antall måneder (kan variere), men de fornyes etter hvert besøk. Cookien kan ikke se hvem du er, hva du heter, hvor du bor eller om maskinen brukes av en eller flere personer. Hvis du gir personlige opplysninger til en hjemmeside, kan en cookie brukes til å huske deg neste gang du besøker hjemmesiden.

Hvis du ikke ønsker å motta eller slette cookies, kan du se denne veiledningen.​​​​​​​

Vi bruker Cookies til

Nettsiden setter to cookies selv (intern / 1.parts cookie). Den første er til session-id som er en midlertidig cookie som benyttes til å linke deg som besøkende til data for innkjøpskurv, kundeinnlogging, med mer. Denne cookien inneholder kun et unikt ID. Derutover setter nettsiden en «Husk innlogging»-cookie ved kundeinnlogging. Funksjonen husker innloggingen til neste gang kunden besøker nettsiden og er derfor en del av en god service.

Session-ID-cookiens levetid: til nettleseren lukkes.
Innloggingscookiens levetid: 30 dager (men fornyes ved hvert besøk).
Herutover benytter nettsiden cookies (ekstern /3. parts cookies) fra Facebook og Google Analytics.
Cookies fra Google Analytics brukes til å måle trafikken på nettsiden.

Det lagres ikke personlige opplysninger i cookien, kun en identifikasjon av maskinen. Cookien identifiserer ikke deg som person, kun maskinen.

Nettsiden virker ikke uten cookies. Så vil ikke session-ID bli satt, og nettsiden kan ikke huske innkjøpskurven etc.

Om personopplysninger

Fravelg målrettet markedsføring: http://minecookies.org/fravalg Vi samler aldri inn personopplysninger uten at du selv har gitt oss disse. De innsamlede opplysningene selges eller videregis ikke til en tredjepart. På forskjellig vis innsamler vi digitale opplysninger om ditt besøk på vår hjemmeside. Ingen av disse opplysningene gjør det mulig å spore deg som person, men alene den maskinen du har oppnådd tilgang fra.

Du kan velge å sende dine personlige opplysninger til oss på forskjellige måter. Enten ved å utfylle et registreringsformular på nett, ved å delta i en konkurranse, registrere et kjøp eller abonnere på et nyhetsbrev.

Du kan også dele dine personlige opplysninger med oss ved å være i kontakt med en av våre medarbeidere via e-mail, telefon eller pr. post.

Når du sender dine personlige opplysninger gir du oss mulighet til å kontakte deg med et direkte svar på din forespørsel eller sende deg relevante opplysninger om oss og våre produkter.

Personlige opplysninger er nødvendige for å gjennomføre det kjøpe eller den servicen som opplysningene er innsamlet i forbindelse med.

Ifølge persondataloven skal dine personlige opplysninger oppbevares sikkert og fortrolig. Vi lagrer dine personlige opplysninger på maskiner med begrenset adgang som er plassert i kontrollerte fasiliteter. Ytterligere blir våre sikkerhetsforanstaltninger kontrollert løpende for å avgjøre om våre brukeropplysninger håndteres forsvarlig og under stadig hensyntagen til dine rettigheter som bruker.

Vi kan derimot ikke garantere 100% sikkerhet ved dataoverføring via internettet. Det betyr at det finnes en risiko for at andre uberettigete tiltvinger seg tilgang til opplysningene når data sendes og oppbevares elektronisk. Du avgir på den måten dine personlige opplysninger på eget ansvar.

I det omfang det behandles personopplysninger om deg har du ifølge persondataloven rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som kan føres hen til deg. Såfremt det viser seg at opplysningene eller data som behandles om deg er uriktige eller villedende, har du rett til å kreve disse beriktiget, slettet eller blokkert.

Du kan til enhver tid gjøre innsigelse mot at opplysninger om deg gjøres til gjenstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbakekalle ditt samtykke. Du har mulighet for å klage over behandlingen av opplysninger og data vedrørende deg. Klage sendes til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.

Deling av personlige opplysninger

Vi kan også motta dine personlige data fra parter utenfor Billig-arbeidsklær.no. Det kan f.eks. skje i forbindelse med oppkjøp av en virksomhet der du allerede er kunde, eller hvis et av våre partnerselskaper opplyser om dine personlige data. Hvis du ikke ønsker at vi skal bruke dine personlige opplysninger som du ikke har sendt til oss selv kan du informere oss om dette på nedenstående adresse.

Vi deler kun dine data med en tredjepart under følgende omstendigheter

Hvis vi har solgt deg et produkt eller tilbyr en service i et felles markedsføringsfremstøt med andre firmaer. I disse tilfeller deles dine personlige data med de pågjeldende firmaer. Vi vil alltid informere deg om at et slikt forhold eksisterer og hvem disse firmaene er før du registrerer deg. Legg merke til at disse firmaene ofte har deres egen politikk om beskyttelse av personlige opplysninger som gjelder for den måten de bruker dine personlige data. Disse firmaenes politikk om beskyttelse av personlige opplysninger kan avvike fra Billig-arbeidsklær.no’s politikk om beskyttelse av personlige opplysninger.

Vi selges vår virksomhet til et annet firma. Et slikt eierskifte kan omfatte en overføring til kjøperen av dine personlige data hvis de er direkte relatert til den pågjeldende virksomheten. Billig-arbeidsklær.no selges ikke og utleverer ikke dine personlige data til en tredjemann slik at dine personlige data kan brukes til deres formål.

Vi samarbeider med Trustpilot.no og disse behandler visse personlige opplysninger om deg som kunde. Når du kjøper noe i vår butikk får Trustpilot.no beskjed om å sende deg en e-mail, der du blir spurt om å gi oss din mening om vår service. Trustpilot.no bruker utover dette ikke opplysningen til noe.

Vår hjemmeside kan inneholde hyperlinks til andre hjemmesider. Du bør lese de pågjeldende hjemmesiders politikk om beskyttelse av personlige opplysninger nøye, da den kan være forskjellig fra Billig-arbeidsklaer.no’s politikk om beskyttelse av personlige opplysninger.

Spørsmål og klageveiledning

Har du kommentarer eller spørsmål i forbindelse med vår informasjon og/eller behandling av personlige opplysninger er du velkommen til å kontakte oss.

Denne nettsiden utbys av Billige-arbeidsklær.no

Billige-arbeidsklær.no
Ølstrupvej 2A
DK-6971 Spjald
Danmark

Har du spørsmål eller kommentarer til vår Cookie- og personvernpolitikk er du velkommen til å kontakte oss på tlf. ​​​​​​​23 96 28 61 eller e-mail: info@billige-arbeidsklaer.no​​​​​​​

Trenger du hjelp? Vi er online