TrustpilotKundeserviceGratis frakt over 1200,- (Post i butikk/bedriftslevering)100 dagers returrett
Logg innInkl. MVA


Au! - godt at han rakk en kjapp fotfinte!

Kan du tenke deg hvordan det føles å få en betongblokk på foten? Ingen fare, statisten vår kom ikke til skade.

Nå tenker du kanskje – var det en ekte stein de brukte i den videoen? Ja, det var faktisk det. Riktig nok en forskalingsblokk som ikke er blant de tyngste steinene, men den er tung nok til at du ikke vil ha den på foten!

Det neste du tenker er kanskje:

  1. Godt at jeg skikkelig fottøy! Det håper vi du har.
  2. Jeg må sørge for å ha skikkelige sko i tilfelle jeg får noe tungt på føttene på jobben. Vis meg utvalget av vernesko! (Vi har mer enn 600 vernesko i butikken)
  3. Jeg er verken murer, tømrer, steinlegger eller driver med noe annet farlig i jobben min, så hvorfor er dette relevant for meg?

For deg som tenker slik – kanskje er du blant dem som liker å fikse ting hjemme? Kanskje skal du flytte et tungt skap, legge heller i hagen, klippe gresset, bytte hjul på bilen, bruke en spade, stå på en stige eller bare snekre litt, men tenk om du får en sånn opp i foten!

Vi tror at de aller fleste hobby-håndverkere gjør jobber der de risikerer å få noe tungt på tærne eller tråkke på noe spisst. Heldigvis trenger ikke vernesko koste en formue, og vi ser på vernesko som sikkerhetsbeltet i bilen – bruk dem heller en gang for mye enn en gang for lite. Når du har prøvd et par gode vernesko, vil du sannsynligvis oppdage at de gir deg den ekstra tryggheten – både til de sure pliktene og de morsomme gjør-det-selv-prosjektene.

Vi har alltid det utstyret du trenger – både det som beskytter deg og det som bidrar til at prosjektene dine blir vellykket: Vi kler deg opp skikkelig – fra topp til tå!

Trenger du hjelp? Vi er online