Ildhu CPH

Ildhu CPH er geniale vinterbukser og vinterjakker til barn. Geniale fordi de har VizLite® DT-paneler som lades opp av dagslys eller lampelys. Lyspanelene sørger for at vinterklærne til barnet er synlig i mørket.

7 Resultater
Ildhu CPH Pep vattert jakke for barn, Black Ildhu CPH Pep vattert jakke for barn, Black Ildhu
Utsolgt
579,00 kr
463,20 kr
Ildhu CPH Norly vinterjakke for barn, Navy Ildhu CPH Norly vinterjakke for barn, Navy Ildhu
Utsolgt
1.479,00 kr
1.183,20 kr
Ildhu CPH Pep vattert bukse for barn, Black Ildhu CPH Pep vattert bukse for barn, Black Ildhu
Utsolgt
409,00 kr
327,20 kr
Ildhu CPH Norly vinterbukse for barn, Light Grey Ildhu CPH Norly vinterbukse for barn, Light Grey Ildhu
Utsolgt
989,00 kr
791,20 kr
Ildhu CPH Norly vinterbukse for barn, Navy Ildhu CPH Norly vinterbukse for barn, Navy Ildhu
Utsolgt
989,00 kr
791,20 kr
Ildhu CPH Norly vinterjakke for barn, Light Grey Ildhu CPH Norly vinterjakke for barn, Light Grey Ildhu
Utsolgt
1.479,00 kr
1.183,20 kr
Ildhu CPH Norly vinterjakke for barn, Marine/Gul Ildhu CPH Norly vinterjakke for barn, Marine/Gul Ildhu
Utsolgt
1.479,00 kr
1.183,20 kr

Ildhu CPH

Vinterklær og termoklær fra Ildhu CPH er til barn. Klærne har nøytrale farger slik at de kan brukes av både gutter og jenter. Synligheten er på topp fordi Ildhu barneklær har VizLite® DT-paneler. Disse lyser opp i mørket uten at det kommer direkte lys på klærne. Det betyr at barnet er helt synlig i mørket, ikke bare når det treffes av lys fra bil- og gatelykter. Utover lyspanelene har vinterklærne også tydelige reflekser. VizLite® og reflekser sørger sammen for at det er 360° synlighet i Ildhu CPH barneklær.

Hva er VizLite®?

VizLite® DT-paneler fungerer slik at de lades opp av dagslys eller lys fra lamper. Klærne trenger kun fem minutters dagslys eller ti minutters lampelys for å lade opp VizLite®-stripene. Deretter kan de lyse av seg selv i opptil åtte timer.

Vinterklær og termoklær for barn

Ildhu CPH vinterbukser og vinterjakker er flekkavvisende, vannavvisende og pustende. Det er Cordura®-forsterkninger på utsatte områder. Cordura® brukes som forsterkning nettopp fordi det har høy slitestyrke.

Ildhu CPH termoklær for barn er gode å bruke både vår og høst, når det fremdeles er litt kaldt, og vinterjakken og vinterbuksene er litt for varme for barnas lek og bevegelse. Akkurat som vinterklærne er termoklærne til barn flekkavvisende, vannavvisende og pustende, samt med Cordura® forsterkninger på de mest utsatte områdene.

Se nærmere på Ildhu CPH vinterklær og termoklær for barn. Både vinterjakker, vinterbukser, termojakker og termobukser er i klassiske farger og i et tidløst design. Det fine er at barneklærne kan brukes av både jenter og gutter. Se utvalget og kjøp på nett her på Billige-arbeidsklær.no