TrustpilotGratis frakt over 1200,-100 dagers returrett
KundeserviceFinn bestillingLogg innInkl. MVA
Billige-arbeidsklær.no
Favoritter
Gå til betaling
  Totaltkr 0,00
  ForsendelseGratis
  Totalt med MVAkr 0,00
  MVAkr 0,00

  Viking sandaler

  Fine sandaler til små føtter

  VÅR MEST POPULÆRE VARER FOR BARN

  Portwest
  Portwest kjeledress for barn, Marine
  Portwest kjeledress for barn, Marine
  kr 429,00
  Engel Workwear
  Restparti
  Spar 48%
  FE Engel Galaxy selebukser til barn, Tomato Red/Antrasittgrå
  FE Engel Galaxy selebukser til barn, Tomato Red/Antrasittgrå
  kr 409,00
  kr 789,00
  Craft
  Craft Core Soul Full Zip hettegenser for barn, Grå Melange
  Craft Core Soul Full Zip hettegenser for barn, Grå Melange
  kr 739,00
  Viking Footwear
  Restparti
  Spar 27%
  Viking Martine sneakers til barn, White
  Viking Martine sneakers til barn, White
  kr 659,00
  kr 909,00
  Blundstone
  Blundstone 531 støvler til barn, Svart
  Blundstone 531 støvler til barn, Svart
  kr 1 319,00

  KATEGORIER

  VELDIG STORT UTVALG AV ARBEIDSKLÆR TIL BARN

  Mange barn ønsker å speile seg i voksne forbilder. Her hos Billige-arbeidsklær.no gjør vi det mulig da du kan kjøpe masse av arbeidsklær til barn, det kan være bukser, kjeledresser, jakker og t-skjorter i flere farger. Utover å ligne de voksnes klær, er de praktiske, slitesterke og kan tåler å lekes i. Merker på barnearbeidsklær er feks FE Engel, Blåkläder og Snickers.

  Praktisk regntøy og termoklær til barn

  Godt regntøy er også noe av det barnene har bruk for til lek og utendørsaktiviteter, så de unngår å bli våte og begynne å fryse. Regntøyet kan bestå av bukser, kjeledresser og jakker i forskjellige farger med synlige reflekser. Ocean, Elka og Craft er noen av de kjente merkene.

  Gir du barnene et varmt, isolerende sett termotøy på under regntøyet, så holder de helt sikkert varmen. Det smarte er at de lette termoplaggene også kan brukes alene når det er mildere vær. Til de virkelig kalde vinterdagene i barnehagen kan vi anbefale en termokjeledress - også kalt heldress til barn. Den er vanligvis pustbar, vannavisende og vindavisende og deles ikke på midten, fordi det er en heldrakt. Se etter merker som Elka, Lyngsøe og Ocean.

  Barneklær til utendørsaktiviteter og sport

  Er det speiderlivet eller utendørslivet barna driver med så skal du se nærmere på utendørstøy fra feks Pinewood. Det er skapt med hensikt på at barna kan oppholde seg mye utendørs i vær og vind, samtidig med at de er kledd i rolige farger, som passer godt inn i naturen. Utendrøstøy til barn kan feks være jakker, bukser, t-skjorter og fleecejakker.   

  Mange barn driver med sport som håndball, fotball, turn, golf og annet. Til det kan du få sportstøy i mange nyanser til barn som shorts, t-skjorter, polo-skjorter, spillerdrakter, løpetights og mye annet. De kjente merkene i sportstøy til barn er Craft, ID Identity, Cutter & Buck og Tee Jays med flere.

  Fottøy til barn

  Barnefottøy kan være gummistøvler til utendørs bruk i vandpytter. Det kan også være barnesko, sneakers, sandaler og barnestøvler til hverdagen - noen med snøre og andre med borrelås. Fottøyet finnes i fine farger og har en høy funksjonalitet fordi det er utstyrt med detaljer som passform, sklisikkerhet og støtdempning. Barnefottøyet fås i merker som Viking, Sanita og flere andre.

  Gå på shopping her hos Billige-arbeidsklær.no og finn masse tøy og fottøy til barn. Vi har både de siste nye trender og billige restpartier til gode tilbudspriser. Hvis du har spørsmål til noe av klærne og fottøyet, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

  Trenger du hjelp? Vi er online