TrustpilotGratis frakt over 699,-100 dagers returrettTrykk & broderi - klikk her
KundeserviceFinn bestillingLogg innInkl. MVA
Billige-arbeidsklær.no
Favoritter
Gå til betaling
  Totaltkr 0,00
  ForsendelseGratis
  Totalt med MVAkr 0,00
  MVAkr 0,00

  Smarte sko til vår og sommer

  Spar opptil 63%

  ​​​​​​​Restpartier - begrenset utvalg av størrelser

  VÅR MEST POPULÆRE VARER FOR BARN

  Tee Jays
  Restparti
  Spar 63%
  Tee Jays Basic T-skjorte til barn, 100% bomull, Dark-Grey
  Tee Jays Basic T-skjorte til barn, 100% bomull, Dark-Grey
  kr 29,00
  kr 79,00
  Viking Footwear
  Restparti
  Spar 26%
  Viking Exterminator GTX sneakers til barn, Svart
  Viking Exterminator GTX sneakers til barn, Svart
  kr 909,00
  kr 1 229,00
  Pinewood
  Restparti
  Spar 50%
  Pinewood Thelon jakke for barn, Mørkeblå
  Pinewood Thelon jakke for barn, Mørkeblå
  kr 459,00
  kr 919,00
  Viking Footwear
  Restparti
  Spar 34%
  Viking Helle sandaler til barn, Lavendel
  Viking Helle sandaler til barn, Lavendel
  kr 449,00
  kr 689,00
  Viking Footwear
  Restparti
  Spar 52%
  Viking Retro Trim Jr sneakers, Terracotta/Eggshell
  Viking Retro Trim Jr sneakers, Terracotta/Eggshell
  kr 369,00
  kr 769,00

  KATEGORIER

  VELDIG STORT UTVALG AV ARBEIDSKLÆR TIL BARN

  Mange barn ønsker å speile seg i voksne forbilder. Her hos Billige-arbeidsklær.no gjør vi det mulig da du kan kjøpe masse av arbeidsklær til barn, det kan være bukser, kjeledresser, jakker og t-skjorter i flere farger. Utover å ligne de voksnes klær, er de praktiske, slitesterke og kan tåler å lekes i. Merker på barnearbeidsklær er feks FE Engel, Blåkläder og Snickers.

  Praktisk regntøy og termoklær til barn

  Godt regntøy er også noe av det barnene har bruk for til lek og utendørsaktiviteter, så de unngår å bli våte og begynne å fryse. Regntøyet kan bestå av bukser, kjeledresser og jakker i forskjellige farger med synlige reflekser. Ocean, Elka og Craft er noen av de kjente merkene.

  Gir du barnene et varmt, isolerende sett termotøy på under regntøyet, så holder de helt sikkert varmen. Det smarte er at de lette termoplaggene også kan brukes alene når det er mildere vær. Til de virkelig kalde vinterdagene i barnehagen kan vi anbefale en termokjeledress - også kalt heldress til barn. Den er vanligvis pustbar, vannavisende og vindavisende og deles ikke på midten, fordi det er en heldrakt. Se etter merker som Elka, Lyngsøe og Ocean.

  Barneklær til utendørsaktiviteter og sport

  Er det speiderlivet eller utendørslivet barna driver med så skal du se nærmere på utendørstøy fra feks Pinewood. Det er skapt med hensikt på at barna kan oppholde seg mye utendørs i vær og vind, samtidig med at de er kledd i rolige farger, som passer godt inn i naturen. Utendrøstøy til barn kan feks være jakker, bukser, t-skjorter og fleecejakker.   

  Mange barn driver med sport som håndball, fotball, turn, golf og annet. Til det kan du få sportstøy i mange nyanser til barn som shorts, t-skjorter, polo-skjorter, spillerdrakter, løpetights og mye annet. De kjente merkene i sportstøy til barn er Craft, ID Identity, Cutter & Buck og Tee Jays med flere.

  Fottøy til barn

  Barnefottøy kan være gummistøvler til utendørs bruk i vandpytter. Det kan også være barnesko, sneakers, sandaler og barnestøvler til hverdagen - noen med snøre og andre med borrelås. Fottøyet finnes i fine farger og har en høy funksjonalitet fordi det er utstyrt med detaljer som passform, sklisikkerhet og støtdempning. Barnefottøyet fås i merker som Viking, Sanita og flere andre.

  Gå på shopping her hos Billige-arbeidsklær.no og finn masse tøy og fottøy til barn. Vi har både de siste nye trender og billige restpartier til gode tilbudspriser. Hvis du har spørsmål til noe av klærne og fottøyet, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

  Kan vi hjelpe med noe?