TrustpilotGratis frakt over 1200,-100 dagers returrettTrykk & broderi - klikk her
KundeserviceFinn bestillingLogg innInkl. MVA
Vi leverer hele sommeren, men på grunn av sommerferie hos noen merker kan lengre leveringstider forekomme - se mer her

Claire Woman

Velg mellom mer enn 100 produkter

POPULÆRE PRODUKTER

Craft
Restparti
Spar 67%
Craft Focus Race dame shorts, Svart
Craft Focus Race dame shorts, Svart
kr 159,00
kr 489,00
Pinewood
Restparti
Spar 52%
Pinewood Isaberg 2.0 jakke dame, Dark Dive
Pinewood Isaberg 2.0 jakke dame, Dark Dive
kr 909,00
kr 1 899,00
CAT
Restparti
Spar 61%
CAT Hex sneakers dame, Lilla
CAT Hex sneakers dame, Lilla
kr 439,00
kr 1 149,00
Image Kompagniet
Restparti
Spar 56%
IK Cher dame løpevest, Fluorescent Yellow
IK Cher dame løpevest, Fluorescent Yellow
kr 209,00
kr 479,00
Merrell
Restparti
Spar 27%
Merrell Belize Convert sandaler dame, Hvit
Merrell Belize Convert sandaler dame, Hvit
kr 1 069,00
kr 1 479,00

KATEGORIER

VI HAR ALLE KJENTE MERKER

Merker

Arbeidsklær til damer

Vil du ha velformede og smarte arbeidsklær til damer? Se det store utvalget her hos Billige-arbeidsklær.no

Hos Billige-arbeidsklær.no kan du finne et veldig stort utvalg i damearbeidsklær som passer til kvinner, ettersom det er designet for kvinner. Det er en god følelse å kunne gå på arbeid i viten om at arbeidstøyet sitter pent og fungerer optimalt. At det samtidig er til gode priser gjør det vel ikke mindre interessant? Vi har tøy i de siste nye trendene og billige restpartier fra merker som Blåkläder, Mascot, Snickers Workwear, Carhartt Workwear, FE Engel, L.Brador.

Her på siden er utvalget av arbeidstøy til damer så stort at du vil du kunne finne en hel serie i samme merke. Du har også mulighet for å ta det du kan like best fra flere merker og kombinere plaggene på kryss og tvers.

Stort utvalg av klær til kokker og servitører samt til pleiesektoren

Uansett hvilken bransje du er i, så kan du finne arbeidsbekledning til damer her. Vi har et meget bredt utvalg av kokkeklær og servitørklær til restauranter og caféer. Til pleiesektoren finnes det pleieklær og klinikklær i mange varianter. Uansett om du er fotpleier, tannlege eller sykepleier kan du finne funksjonelt og behagelig tøy til arbeidsbruk her.

Utover dette har vi profilbekledning, som du typisk vil kunne bruke hvis du har en representativ jobb som feks selger, revisor, bankrådgiver eller som bekledning i en forening. Skal vi nevne noen typer på profiltøy, kan det være pene skjorter, bukser, strikkede trøyer, polo t-skjorter, jakker og den slags.


Funksjonelle klær til utendørsaktiviteter, jakt og sport

Utover arbeidet skal det også være plass til sunne fritidsaktiviteter hvor du lader opp. Det kan være i form av jakt- og utendørsaktiviteter, løp, golf, fitness, sykkelsport og mye mer. Gjør deg selv den tjeneste og utforsk universet innen sportstøy og fritidstøy til damer her hos Billige-arbeidsklaer.no og finn plaggene til nettopp din interesse.

Fottøy til forskjellige jobber og fritidsaktiviteter

Sist, men ikke minst, kan du få damefottøy til forskjellige jobber og til fritidsbruk. Sortimentet inneholder sikkerhetssko og støvler, sko til kokker og servitører, fottøy til pleiepersonale, behandlere og personale i klinikker. Til fritidsbruk kan du få sportssko, sneakers, jaktstøvler og vandrestøvler.

Gi deg selv tid til å gå på oppdagelse her hos Billige-arbeidsklær.no og finn plaggene og fottøyet til jobbbruk og fritidsbruk. Er du i tvil om noe, så kontakt vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen.


Kan vi hjelpe med noe?