Kundeservice: 23 96 28 61Frakt fra 99,-Gratis frakt over 1200,- (Post i butikk/bedriftslevering)100 dagers returrett
Logg innInkl. MVA
OBS! Vi avsender varer hele sommeren, men få av vår leverandører er stengt i få uker. Der kan derfor erfares lenger leveringstid enn vanligt. Les mer her.

Arbeidsbukser

Stort utvalg til damer

POPULÆRE PRODUKTER

Tee Jays
Restparti
Spar 73%
Tee Jays V-hals dame T-skjorte med lomme, White
Tee Jays V-hals dame T-skjorte med lomme, White
kr 39,00
kr 149,00
Tee Jays
Restparti
Spar 83%
Tee Jays Luxury Stretch dame polo T-skjorte, Berry
Tee Jays Luxury Stretch dame polo T-skjorte, Berry
kr 69,00
kr 409,00
ID Identity
Restparti
Spar 73%
ID Active Game Flatlock T-skjorte dame, Lilla
ID Active Game Flatlock T-skjorte dame, Lilla
kr 69,00
kr 259,00
Toni Lee
Restparti
Spar 54%
Toni Lee Worker håndverksbukser dame, 100% bomull, Svart
Toni Lee Worker håndverksbukser dame, 100% bomull, Svart
kr 329,00
kr 719,00
Tee Jays
Mengderabatt
Restparti
Spar 73%
Tee Jays dame T-skjorte med stretch / lang modell, Lys Gul
Tee Jays dame T-skjorte med stretch / lang modell, Lys Gul
kr 39,00
kr 149,00

KATEGORIER

VI HAR ALLE KJENTE MERKER

Merker

Arbeidsklær til damer

Vil du ha velformede og smarte arbeidsklær til damer? Se det store utvalget her hos Billige-arbeidsklær.no

Hos Billige-arbeidsklær.no kan du finne et veldig stort utvalg i damearbeidsklær som passer til kvinner, ettersom det er designet for kvinner. Det er en god følelse å kunne gå på arbeid i viten om at arbeidstøyet sitter pent og fungerer optimalt. At det samtidig er til gode priser gjør det vel ikke mindre interessant? Vi har tøy i de siste nye trendene og billige restpartier fra merker som Blåkläder, Mascot, Snickers Workwear, Carhartt Workwear, FE Engel, L.Brador.

Her på siden er utvalget av arbeidstøy til damer så stort at du vil du kunne finne en hel serie i samme merke. Du har også mulighet for å ta det du kan like best fra flere merker og kombinere plaggene på kryss og tvers.

Stort utvalg av klær til kokker og servitører samt til pleiesektoren

Uansett hvilken bransje du er i, så kan du finne arbeidsbekledning til damer her. Vi har et meget bredt utvalg av kokkeklær og servitørklær til restauranter og caféer. Til pleiesektoren finnes det pleieklær og klinikklær i mange varianter. Uansett om du er fotpleier, tannlege eller sykepleier kan du finne funksjonelt og behagelig tøy til arbeidsbruk her.

Utover dette har vi profilbekledning, som du typisk vil kunne bruke hvis du har en representativ jobb som feks selger, revisor, bankrådgiver eller som bekledning i en forening. Skal vi nevne noen typer på profiltøy, kan det være pene skjorter, bukser, strikkede trøyer, polo t-skjorter, jakker og den slags.


Funksjonelle klær til utendørsaktiviteter, jakt og sport

Utover arbeidet skal det også være plass til sunne fritidsaktiviteter hvor du lader opp. Det kan være i form av jakt- og utendørsaktiviteter, løp, golf, fitness, sykkelsport og mye mer. Gjør deg selv den tjeneste og utforsk universet innen sportstøy og fritidstøy til damer her hos Billige-arbeidsklaer.no og finn plaggene til nettopp din interesse.

Fottøy til forskjellige jobber og fritidsaktiviteter

Sist, men ikke minst, kan du få damefottøy til forskjellige jobber og til fritidsbruk. Sortimentet inneholder sikkerhetssko og støvler, sko til kokker og servitører, fottøy til pleiepersonale, behandlere og personale i klinikker. Til fritidsbruk kan du få sportssko, sneakers, jaktstøvler og vandrestøvler.

Gi deg selv tid til å gå på oppdagelse her hos Billige-arbeidsklær.no og finn plaggene og fottøyet til jobbbruk og fritidsbruk. Er du i tvil om noe, så kontakt vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen.