TrustpilotGratis frakt over 1200,-100 dagers returrettTrykk & broderi - klikk her
KundeserviceFinn bestillingLogg innInkl. MVA

Westborn

Vattert heldrakt

POPULÆRE PRODUKTER

Elka
Kampanje
Spar 15%
Elka vattert heldrakt dame, Olivengrønn
Elka vattert heldrakt dame, Olivengrønn
Fra
kr 917,15
kr 1 079,00
Pinewood
Restparti
Spar 51%
Pinewood Outdoor Life polo T-skjorte, Mid. green
Pinewood Outdoor Life polo T-skjorte, Mid. green
kr 159,00
kr 329,00
Merrell
Restparti
Spar 30%
Merrell Antora 2 løpesko dame, Fox glove
Merrell Antora 2 løpesko dame, Fox glove
kr 1 149,00
kr 1 649,00
Pinewood
Restparti
Spar 36%
Pinewood Isaberg dame skalljakke, Rød
Pinewood Isaberg dame skalljakke, Rød
kr 1 149,00
kr 1 809,00
ID Identity
Restparti
Spar 64%
ID kombi Stretch softshelljakke dame, Svart
ID kombi Stretch softshelljakke dame, Svart
kr 409,00
kr 1 149,00

KATEGORIER

VI HAR ALLE KJENTE MERKER

Merker

Arbeidsklær til damer

Vil du ha velformede og smarte arbeidsklær til damer? Se det store utvalget her hos Billige-arbeidsklær.no

Hos Billige-arbeidsklær.no kan du finne et veldig stort utvalg i damearbeidsklær som passer til kvinner, ettersom det er designet for kvinner. Det er en god følelse å kunne gå på arbeid i viten om at arbeidstøyet sitter pent og fungerer optimalt. At det samtidig er til gode priser gjør det vel ikke mindre interessant? Vi har tøy i de siste nye trendene og billige restpartier fra merker som Blåkläder, Mascot, Snickers Workwear, Carhartt Workwear, FE Engel, L.Brador.

Her på siden er utvalget av arbeidstøy til damer så stort at du vil du kunne finne en hel serie i samme merke. Du har også mulighet for å ta det du kan like best fra flere merker og kombinere plaggene på kryss og tvers.

Stort utvalg av klær til kokker og servitører samt til pleiesektoren

Uansett hvilken bransje du er i, så kan du finne arbeidsbekledning til damer her. Vi har et meget bredt utvalg av kokkeklær og servitørklær til restauranter og caféer. Til pleiesektoren finnes det pleieklær og klinikklær i mange varianter. Uansett om du er fotpleier, tannlege eller sykepleier kan du finne funksjonelt og behagelig tøy til arbeidsbruk her.

Utover dette har vi profilbekledning, som du typisk vil kunne bruke hvis du har en representativ jobb som feks selger, revisor, bankrådgiver eller som bekledning i en forening. Skal vi nevne noen typer på profiltøy, kan det være pene skjorter, bukser, strikkede trøyer, polo t-skjorter, jakker og den slags.


Funksjonelle klær til utendørsaktiviteter, jakt og sport

Utover arbeidet skal det også være plass til sunne fritidsaktiviteter hvor du lader opp. Det kan være i form av jakt- og utendørsaktiviteter, løp, golf, fitness, sykkelsport og mye mer. Gjør deg selv den tjeneste og utforsk universet innen sportstøy og fritidstøy til damer her hos Billige-arbeidsklaer.no og finn plaggene til nettopp din interesse.

Fottøy til forskjellige jobber og fritidsaktiviteter

Sist, men ikke minst, kan du få damefottøy til forskjellige jobber og til fritidsbruk. Sortimentet inneholder sikkerhetssko og støvler, sko til kokker og servitører, fottøy til pleiepersonale, behandlere og personale i klinikker. Til fritidsbruk kan du få sportssko, sneakers, jaktstøvler og vandrestøvler.

Gi deg selv tid til å gå på oppdagelse her hos Billige-arbeidsklær.no og finn plaggene og fottøyet til jobbbruk og fritidsbruk. Er du i tvil om noe, så kontakt vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen.


Kan vi hjelpe med noe?