Merker

Merker

Når du ser deg rundt på Billige-arbeidsklaer.no vil du se at vi har utallige merker i nettbutikken, både kjente og mindre kjente. Noen ganger dukker det også opp nye merker med spennende klær og fottøy til menn, kvinner og barn.

Prøv et nytt merke og få dine egne erfaringer - du kan fort bli positivt overrasket over passformen eller teknologien til klærne eller fottøyene som gjør at du ønsker å kjøpe mer av dette merket .

Kjente merker i arbeidsklær

Innenfor kategorien arbeidsklær dominerer merker som Blåkläder, Fristads, Kansas, Mascot, Snickers, Engel Workwear, Carhartt Workwear, Helly Hansen Workwear, L.Brador, Portwest, Tranemo, Kramp og mange flere. Dette er kjente merker der klærne har gode egenskaper og høy slitestyrke.

Leter du etter et bestemt merke innen kokke- og servitørklær?

Da har vi en mengde merker vi kan tilby deg. Det er god mulighet til å velge klærne som er best for deg som jobber som kokk eller tjener. Enten du vil ha farger eller hvitt. Det kan også være detaljene og passformen som gjør prikken over i-en. Noen av merkene vi har det største utvalget av innen kokke- og servitørklær er Karlowsky, Kentaur, ID Identity, Segers og Nybo Workwear. I tillegg kan du finne klær av merkene Portwest, Projob, YOU, Sunwill og mange flere merker som får deg til å se profesjonell ut.

Mange merker innen pleie- og klinikk klær

I tillegg til kjente merkevarer som Kentaur, Nybo Workwear og Karlowsky, kan vi anbefale arbeidstøy til pleie- og klinikkbransjen fra ID Identity, Invite, Hejco, Clique, Segers og utallige andre. Valget er ditt, og du kan velge basert på farger, egenskaper, funksjonalitet og merker - alt avhenger av hva du setter pris på ved klærne dine. Uansett merke må du først og fremst føle deg komfortabel i klærne slik at du får størst mulig bevegelsesfrihet i forhold til arbeidet. Utover det kan det være typen av lommer du ønsker for å ha det du trenger innen rekkevidde.

Flotte profilklær fra ID Identity, Clique, Cutter & Buck og mange flere

Og vi kan love deg at du finner det her i nettbutikken. Profilklær skal kunne brukes på en messe, på et kontor, i en bank, hos en eiendomsmegler, i en butikk og andre steder der arbeidsklærne må være egnet for en representativ jobb. Noen av merkene du kan finne her er Craft, Tee Jays, YOU og Nimbus. Men det står ikke alene; andre merker kan være Kümmel, Claire Woman, Pitch Stone og Sunwill. Du må selv se deg rundt i nettbutikken for å finne profilklærne du trenger - til gjengjeld vil du bli belønnet med klær du ønsker å profilere deg selv og din virksomhet med.

Sportsklær og fritidsklær fra kule merker

En av de mest verdsatte funksjonaliteter innen sportsklær og fritidsklær er svettetransportfunksjonen som kjøler ned klærne. Og merker som Craft, Clique, ID Identity, Tee Jays, Pitch Stone og flere setter denne funksjonen høyt. Det er andre merker som dekker mer over behovet for uteklær og jaktutstyr, for eksempel Deerhunter, Seeland og Northern Hunting. Hvis det er snakk om sportsgrener som for eksempel golf så tilbyr Cutter & Buck et profesjonelt utvalg, og hvis det er innenfor sykling er Craft et godt alternativ. Se deg litt rundt i sports avdelingen og finn et merke som er fristende med fine og funksjonelle klær.

Fottøy til arbeid og fritid fra kjente merker

Når du ser etter sikkerhetssko til arbeid, kan det være Sika, Jalas, Atlas, Airtox, Euro-Dan, Brynje og andre som dukker opp. Alle er merker hvor du kan velge mellom forskjellige sikkerhetsklasser og om det skal være med spiker- eller tåbeskyttelse.

Arbeidsfottøy kan også være uten sikkerhet og beregnet til servicebransjen. Det kan være servitørsko, uniformsko eller fottøy for deg som jobber innenfor pleie og klinikk. Her kan vi nevne navn som Sika, Sanita, Sievi, Codeor, Birkenstock og Shoes For Crews. Dette fottøyet er sklisikkert og designet slik at du kan stå og gå i timevis.

Du kan også finne gummistøvler, arbeids-støvler og sikkerhetssko i vårt sortiment. Innenfor de kategoriene har vi noe fra merkene Sievi Solid Gear, Viking Footwear, Jalas, Mascot, Brynje og Blundstone. Til fritids- og sportsbruk har vi fottøy fra merkene Sika, Birkenstock, Merell, MBT, Sanita, Craft, Gateway1, Viking Footwear og LaCrosse og mye mer. Du kan se hele sortimentet ved å besøke avdelingen for fottøy.

Barnas fottøy skal være godt

Barnas fottøy skal sitte så godt at barna knapt merker at det har på seg fottøy. Det at det også er litt oppsiktsvekkende i fargene, gjør det ofte mer attraktivt for barnet. Her i nettbutikken kan du finne  gummistøvler, sko, joggesko og tresko fra Viking Footwear, Rubber Duck, Keen og DUNLOP. "Gå" en tur i nettbutikken med barnet ditt og finn det fottøyet som faller godt i smak hos dere.

Det er tilbehøret som gjør det

Visste du at du her i nettbutikken kan få verneutstyr og sikkerhetsutstyr? Vi har masker, visirer, sikkerhetshjelmer, briller og annet tilbehør for å gjøre arbeidet ditt tryggere. Merkene kan være Portwest, Centurion, OX-ON, Wiley X, Kask og flere andre merker som er eksperter på sikkerhetsområdet.

Tilbehør kan også bestå av sokker og undertøy fra Worik, Klazig, Joha, UphillSport, Jack & Jones, ProActive by JBS, Decoy. Du kan få belter og vesker fra for eksempel Carhartt, Clique, Stormtech og Craft.

Ta en titt i nettbutikken og legg det i kurven som passer deg best. Vi har klær og fottøy for menn, kvinner og barn, og merkene er mange.