Bilde uten navn

Vil du bli bedriftskunde hos Billige-arbeidsklær.no?

Er du blant dem som har behov for mer tid i løpet av arbeidsdagen? Vi kan tilby bedriftsløsninger som gjør det enkelt å bestille firmaklær samtidig med at du får et godt overblikk. Du får all den hjelpen du trenger fra en av våre bedriftskonsulenter, og du blir guidet til å finne den beste og enkleste løsningen basert på vår lange erfaring fra eksisterende kunder.

Easy Business 

Denne avtalen er for virksomheter som gjerne vil ha adgang til hele utvalget av basisvarer og restpartier. Easy Business-avtalen blir satt sammen spesielt for deg sammen med en bedriftskonsulent fra Billige-arbeidsklær.no, og den kan inneholde:

  • Inspirasjon fra hele utvalget i nettbutikken
  • Egen konto for virksomheten for kjøp av produkter 
  • Gode priser på hele nettbutikken
  • Mer for pengene hvis du kjøper restpartier. Og husk at varene i et restparti ikke har defekter, men er satt ned fordi det kan være utgående modeller, farger og størrelser
  • Mulighet for å lagre dine favoritter slik at du kan bestille varer raskt neste gang behovet oppstår
  • Én pålogging for deg eller den som skal bestille varer


Bilde uten navn

Vi sitter klar til å hjelpe dere

Vårt bedriftsteam sitter klar til å hjelpe deg med å finne den riktige avtalen for din virksomhet. Teamet består av både unge og mer erfarne bedriftskonsulenter, som alle har bred kunnskap om B2B-salg og ikke minst om produktene.

 

Bilde uten navn
Bilde uten navn

Vi er klare til å hjelpe din virksomhet!


Ring oss på 23 96 28 61 eller send oss en e-post på bedrift@billige-arbeidsklaer.no

Bilde uten navn