TrustpilotGratis frakt over 699,-100 dagers returrettTrykk & broderi - klikk her
KundeserviceFinn bestillingLogg innInkl. MVA
Broderi og trykk

Broderi og trykk på klær

Arbeidsklær med logo gjør bedriften mer synlig.

Trykk på firmaklær, arbeidsklær og klubbklær er en enkel måte å profilere seg på overfor omgivelsene. Ingen er i tvil om hvor de ansatte kommer fra når de har trykk på arbeidstøyet. Det samme gjelder når det er trykk på klærne til andre ansatte, som konsulenter, selgere, butikkpersonale, kokker og servitører, helsepersonell og sykepleiere. For eksempel kan logo på gensere, trykk på T-trøyer og arbeidstøyet til håndverkere bidra til at bedriften blir kontaktet og får flere oppdrag – helt uten å bruke ekstra penger på markedsføring.

Når du kjøper arbeidstøy eller klær til kokker, servitører helsepersonell, idrettslag, forkler, vesker eller andre profileringsartikler her på Billige-arbeidsklær.no, kan du få det levert med logo, for vi utfører både tekstiltrykk og broderi her i egne lokaler. Det betyr at du får de trykte eller broderte klærne levert raskere, og vi garanterer høy kvalitet på klær produsert av våre erfarne og kvalitetsbevisste medarbeidere. Hvis klærne er på lager, kan vi levere med logo ca. 4-5 virkedager etter at du har sett og godkjent korrektur.

Skal det trykkes eller broderes på klærne?

Vi hjelper deg å velge rett – uansett om logoen eller teksten skal trykkes eller broderes på klærne, hvor den skal plasseres og hvilken størrelse den skal ha. På arbeidsklær, antrekk til serveringsbransjen og klubbdrakter benytter vi både trykk og broderi. Vi sørger for at trykket har en kvalitet som er egnet for vask ved samme temperatur som stoffet i klærne.

Hvis det gjelder profilklær – dvs. kvaliteter til bruk på kontor, i hotellresepsjoner, til servitører eller institusjon, anbefaler vi både trykk og broderi på klærne. Med broderi oppnår du et eksklusivt, nærmest tredimensjonalt utseende. Broderiet kan være blankt eller matt i uttrykk og velges ut fra kvaliteten på klærne og dine ønsker. Det passer svært godt til strikkede klær og fleece.

Jeg vil vite mer om trykkmetoder, broderi og plassering

Slik er prosessen når du kjøper klær med trykk

Såvel bedriftskunder som foreninger kan få trykk eller broderi på klærne. Hvis du er privatkunde og ønsker trykk på klærne, kan du velge å få klærne levert til en alternativ leveringsadresse. På den måten kan du få varene levert til et trykkeri til å trykke klærne (vi trykker ikke til private).

Du kan ikke returnere klær med trykk eller broderi, men du kan bestille klær uten trykk og prøve det hvis du er i tvil om størrelsen. Du legger inn en vanlig bestilling i nettbutikken på varene du vil prøve. Når vi mottar varene i retur fra deg, vil du motta en kreditnota. Returfristen er 100 dager, og du kan bruke den vedlagte returetiketten. Klærne må returneres ubrukt og helst i originalemballasjen.

Vi sender ikke ut fysiske prøver med trykk eller broderi, men du vil alltid få gratis korrekturlesing på e-post, der logoen din er plassert på produktet du ønsker.​​​​​​​

Trykk på forkler
Trykk på T-skjorte
Trykk på arbeidsklær
Broderi på arbeidsklær
Broderi på klær
Broderi på arbeidsklær
Tryk på T-shirt

T-skjorte med trykk

T-skjorten kan brukes som arbeidstøy, i helsetjenesten, til kokker og servitører eller i sports- og fritidsklubber. En T-skjorte med trykk eller broderi kan egentlig brukes  nesten hvor som helst, og det er en rimelig måte å profilere seg på.

Polo med tryk

Polo med trykk

En poloskjorte med trykk er en fin måte å profilere bedriften på, til f.eks. salgsstab og kontorpersonell. De kan også leveres i et mer elastisk materiale, ideelt til sport og fritid. Den klassiske poloen med trykk er også behagelig arbeidstøy for klinikker og helsepersonell.  


skjorte med logo

Skjorte med logo

Selgere og øvrig stab med trykk på skjorten er en fin og representativ måte å profilere bedriften på. Logo på skjorten gjør også bedriften synlig på servitører, kokker og til andre ute blant publikum.

Bukser med tryk

Bukse med logo

Om det er arbeidsbukser, bukser til servitører, kjøkken- og helsepersonell eller bukser for kontorpersonale og salgsstab – vi kan hjelpe deg å velge den modellen som passer best til formålet.

Sweatshirt med print

Sweatshirt med trykk

En behagelig genser med eller uten glidelås som er svært godt egnet til å trykke eller brodere logo på. Sweatshirt med trykk eller broderi kan brukes som arbeidsklær, til helsepersonell, profilklær, og til sports- og fritidsklubber.

Hoodie med tryk

Hettegenser med trykk

Hettegenser med trykk er godt egnet som arbeidsplagg, til sport og fritid eller som bekledning på klinikker og som ren profilering. En hettegenser med trykk eller broderi er et godt alternativ for synlig profilering.

Tryk på jakker

Trykk på jakker

En softshelljakke med trykk er svært godt egnet til profilering fordi den er et ytterplagg. Det er også mulig å ha logo på vinterjakker. Broderi på jakker er også et godt alternativ. Jakker med logo kan være vinterjakker, kokkeuniform, arbeidsjakker, jakker til sport og fritid samt jakker til selgere eller kontorpersonale.

Forklæde med tryk

Forkle med trykk

Et kokkeforkle med trykk er ikke bare for kokker, bakere og slaktere, men er like godt egnet til servitører og andre som jobber på kafé. Et forkle med trykket navn og logo er både praktisk og profilerende. Forklær er tilgjengelige fra klassisk hvitt til varianter med elegante detaljer i kontrastfarger og i skinn.


Kasket med tryk

Lue med trykk

En lue eller cap med trykk er en svært populær giveaway på messer og andre arrangementer. Men du kan også få logo på kokkehatter og luer til servitører, håndverkere og foreninger.​​​​​​Gi fotoklubben eller golfgjengen caps med logo – da er det lett å se hvem de er sponset av.

Pris på trykk og broderi

Her finner du priseksempler trykk og broderi på klær. Både antall, men også plassering og utformingen av det som skal trykkes eller broderes.

Husk at det lønner seg å kjøpe ekstra logoer til trykk, da det er kvantumsrabatt på dem. Vi lagrer de ekstra logoene for deg. På den måten får du raskere levert nye trykte plagg når behovet melder seg.

Fortell oss hva du trenger

For at vi skal kunne gi deg et uforpliktende tilbud, er det fint om du svarer på spørsmålene nedenfor. Vi svarer på din henvendelse innen 24 timer på hverdager.

Hvis du allerede vet hvilke klær du vil trykke eller brodere på, gjør du slik

​​​​​​Bestill via nettbutikken og velg "Ønsker trykk - bare for bedrifter og foreninger" eller "Ønsker broderi - BARE for bedrifter og foreninger". Deretter sender du logoen i vektorgrafikk, som AI, EPS eller PDF-format til bedrift@billige-arbeidsklaer.no. Så vil vi kontakte deg med et tilbud på trykk/brodering.


Vi er klar til at hjælpe dig

Teamet i kundeservice svarer gjerne på spørsmål om trykk og brodering. Kontakt oss på bedrift@billige-arbeidsklaer.no eller på telefon 23 96 28 61

Kundeservice salg hos Billige-arbeidsklær.no

Gitte, Jette, Hanna, Maren, Mette, Aksel, Lisselotte, Jon, Camilla og Felicia

Kan vi hjelpe med noe?