Selebukser til barn

Overallene for barn på denne siden, er designet som de voksnes arbeidsoverall. Dette er slitesterke overaller til barn som tåler å bli brukt mye – selv i vilter lek.

4 Resultater
Engel Galaxy selebukse til barn, Forest Green/Svart Engel Galaxy selebukse til barn, Forest Green/Svart Engel Logo
Restparti
Spar 48%
Utsolgt
439,00 kr
Førpris: Pris redusert fra 849,00 kr til
Du sparer: 410,00 kr
351,20 kr
Førpris: Pris redusert fra 679,20 kr til
Du sparer: 328,00 kr
Mascot Accelerate arbeidsselebukse til barn full stretch, Mørk Marine Mascot Accelerate arbeidsselebukse til barn full stretch, Mørk Marine Mascot Logo (1)
Kampanje
Spar 25%
Utsolgt
794,25 kr
Førpris: Pris redusert fra 1.059,00 kr til
Du sparer: 264,75 kr
635,40 kr
Førpris: Pris redusert fra 847,20 kr til
Du sparer: 211,80 kr
Kramp Original selebukse til barn, Svart/Grå Kramp Original selebukse til barn, Svart/Grå Kramp Logo
Utsolgt
899,00 kr
719,20 kr
Mascot Accelerate arbeidsselebukse til barn full stretch, Grønn Mascot Accelerate arbeidsselebukse til barn full stretch, Grønn Mascot Logo (1)
Kampanje
Spar 25%
Utsolgt
794,25 kr
Førpris: Pris redusert fra 1.059,00 kr til
Du sparer: 264,75 kr
635,40 kr
Førpris: Pris redusert fra 847,20 kr til
Du sparer: 211,80 kr

Skal overaller til barn se ut som arbeidsoveraller?

Slike slitesterke overaller til barn er som skapt for klatring i trær, graving av huler, leting etter meitemark eller en tur på låven. Med en overall kan barna utfolde seg fritt fordi de får stor bevegelsesfrihet. Samtidig tåler disse overallene tøff behandling, for slik skal tøy til barn være – det skal tåle å bli brukt!

Du kan få smekkebukser til barn fra Mascot, FE Engel og Kramp, som er kjent for slitesterkt arbeidstøy.

Leter du etter en bestemt størrelse på kjeledresser for barn?

Arbeids-overaller eller smekkebukser for barn er tilgjengelige fra 2 år og opp til tenåringer. Størrelsene er også angitt som barnets høyde i centimeter, for eksempel fra 92 til 176. Overallene til barn er tilgjengelige i farger som grønt, rødt, blått og svart, og de ligner på voksne kjeledresser som finnes i lignende farger. Barna vil gjerne se ut som de voksne, og gjør man enkelt ved å kjøpe et par kjeledresser som ligner på den til pappa, mamma eller kanskje bestefar.

Overaller med smarte detaljer

Barn på oppdagelsesferd samler på mye rart. Derfor har kjeledressene til barn lomme på brystet, på låret og på sidene. På noen er det detaljer med refleks for å gjøre dem mer synlige. Andre har elastikk i livet som gjør at de sitter godt. Og andre har forsterkninger på utsatte steder som knærne.

Visste du at det finnes vannavvisende kjeledresser for barn? Vi har noen av dem på Billige-arbeidsklær.no De hindrer at fuktighet trenger inn hvis barnet sitter på fuktig bakke eller kryper rundt i fuktig gress.

Ta en titt på utvalget av kjeledresser for barn og bestill dem online her på Billige-arbeidsklær.no Det kunne ikke vært enklere. Vi har også billige arbeidsoveraller for barn.