Innleggssåler med gelé eller vann

For å avlaste gangen din kan du bruke innleggssåler med gel eller vann. Av forskjellige innleggssåler her på siden finnes det såler med hulfotstøtte, innlegg til hælspore og gelsåler. Såler med gel eller vann forbedrer balansen, absorberer støt og gir støtte på de riktige stedene. Se nærmere på innleggssålene her og velg dem som passer til ditt problem.

Tilpass utvalget

Pris

pris

  • 109,00 kr. 920,00 kr.

Størrelse

Størrelse

Vis alt label.show.less

Merke

merke

serie

Kjønn

kjønn

Farge

farge

Velegnet til

velegnet-til

11 Resultater
Portwest Gel innleggssåler, Blå Portwest Gel innleggssåler, Blå Portwest Logo (1)
Utsolgt
199,00 kr
159,20 kr
Shoes For Crews Comfort gel innleggssåler, Svart/Blå Shoes For Crews Logo
Utsolgt
279,00 kr
223,20 kr
Portwest Ultimate komfort innleggssåler, Blå Portwest Ultimate komfort innleggssåler, Blå Portwest Logo (1)
Utsolgt
109,00 kr
87,20 kr
Bjerregaard innleggssåler med vann, Grå Footwear By Bjerregaard Logo
Utsolgt
919,00 kr
735,20 kr
Feliz Caminar Gel Leather Heel Spur helinnlegg, Neutral Feliz Caminar Gel Leather Heel Spur helinnlegg, Neutral Feliz Caminar Logo
Utsolgt
159,00 kr
127,20 kr
VM Footwear innleggssåler, Svart Vm Footwear
Utsolgt
309,00 kr
247,20 kr
Portwest støttende gel innleggssåler, Svart/Grønn Portwest støttende gel innleggssåler, Svart/Grønn Portwest Logo (1)
Utsolgt
259,00 kr
207,20 kr
Atlas Gel-Aktiv innleggssåle, Svart Atlas Logo
Lagersalg
Utsolgt
279,00 kr
223,20 kr
VM Footwear innleggssåler, Blå/Gul Vm Footwear
Utsolgt
509,00 kr
407,20 kr
2GO Gel slim heel dame innleggssåle, Svart 2GO Logo
Utsolgt
209,00 kr
167,20 kr
2GO Gel slim heel innleggssåle, Svart 2GO Logo
Utsolgt
209,00 kr
167,20 kr

Innleggssåler med gelé eller vann

Visste du at du med et par innleggssåler med gelé og vann kan du avlaste gangen din betydelig. Legg innleggssålene i et par arbeidssko eller fritidssko, og du kan bokstavelig talt "gå på vannet". Du kan finne forskjellige typer innlegg til sko her på Billige-arbeidsklær.no fra merker som Bjerregaard Footwear, Ironman og Portwest.

Ulike typer innleggssåler

Innersåler med vann forbedrer blodsirkulasjonen, og gjør deg mindre sliten i føttene og beina i løpet av arbeidsdagen. Såler med vann er også med på å forbedre balansen og dermed redusere trettheten akkurat som det kan forminske skader i bevegelsesapparatet.

Innleggssåler med gelé absorberer støt, de er anatomisk formet og skapt slik at de gir god ventilasjon. Gelésåler kan være med pelotte, som er en forhøyning som gir støtte, løfter forfoten og forhindrer smerter i forbindelse med nedsenket forfot.

Det er også mulig å få et skoinnlegg som hælsåle med gelé, hvis det ikke er plass til en hel støtdempende innleggsåle. Disse kan være ytterst komfortable hvis du har en hælspore.

Såler til sko er anatomisk formet og med fotbuestøtte, så føttene dine har de beste forutsetningene for å bære deg på mest behagelig vis. Derutover kan de være antibakterielle for å unngå lukt når føttene dine er varme.

Innersåler til sko, sikkerhetssko og sportssko

Disse innleggsålene med gelé og vann som du kan kjøpe her kan brukes til sikkerhetssko, sportssko og til dine vanlige sko. Har du en hælskade eller nedsenket forfot, så skal den jo få hjelp uansett hvilket fottøy du går i.

Se på de forskjellige innleggssålene med gelé og vann, og finn de som kan avhjelpe dine problemer med føttene og forebygge skader hvis du står og går på en hard overflate i mange timer. Billige-arbeidsklær.no har såler med gelé og vann i forskjellige størrelser for menn. Du kan kjøpe dem online her til virkelig gode priser.