Safety2Shoes - arbeidssko for profesjonelle

Safety2Shoes - arbeidssko for profesjonelle

Etter å ha jobbet ute, må du være sammen med neste kunde i et privat hjem med delikate tepper eller gulv.

De fleste håndverkere vet det med sikkerhet. Etter å ha jobbet ute, må du være sammen med neste kunde i et privat hjem med delikate tepper eller gulv. Du vil helst ha sikkerhetsskoene på. Likevel tar du av deg skoene for å passe på kundens gulv, eller tar på deg et par blå plastovertrekk. Når det gjelder sikkerhet og komfort, er det ikke bra å jobbe barbeint. De blå overtrekkene er heller ikke en optimal løsning, da de ikke er sklisikre og lett går i stykker. I tillegg beskytter de gulvene utelukkende mot skitt, og dermed vil småstein i sålen fremdeles kunne skrape delikate gulv gjennom den tynne plasten.

Safety2Shoes

Løsningen på dette problemet er Safety2Shoes profesjonelle overtrekkssko. Med disse overtrekkene som fast inventar i verktøykassen, kan du holde våte og skitne sko på når du går inne. Helt uten å gjøre gulvene skitne eller ødelegge gulv og tepper.

Safety2Shoes fungerer som en arbeidshanske - bare for skoene dine. I tillegg er Safety2Shoes et 2-i-1-produkt der hele dybdesiden er designet for tørre gulv og lateks-prikkesiden er egnet for våte gulv.

Billige-arbeidsklær.no ba en murer, en snekker, en elektriker og en kjøkkeninstallatør om å teste Safety2Shoes. Tilbakemeldingene var veldig positive, og alle testpersoner så at Safety2Shoes utgjorde en positiv forskjell på arbeidsdagen.

I denne videoen kan du se Safety2Shoes overtrekkssko og høre om den danske tømrerlærlingen som har utviklet dem.

Har du spørsmål til Safety2Shoes?

Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice hvis du er i tvil om hva som passer best for dine behov.

Du kan kontakte vår kundeservice på info@Billige-arbeidsklaer.no.

Vi er klare til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for deg.