Kansas knickers

Livet blir mer behagelig på en varm sommerdag med Kansas nikkers. Her finner du håndverksbukse med hengelommer, arbeidsnikkers med refleks og nikkers med forsterkninger på utsatte steder. Ta en titt og kjøp det beste fra Kansas arbeidsbukser her.

Velg kategori
4 Resultater
Kansas Gen Y håndverkerknickers, Hvit Kansas Gen Y håndverkerknickers, Hvit Kansas Logo
Restparti
Spar 69%
Utsolgt
439,00 kr
Førpris Pris redusert fra 1.439,00 kr til
Du sparer: 1.000,00 kr
351,20 kr
Førpris Pris redusert fra 1.151,20 kr til
Du sparer: 800,00 kr
Kansas Gen Y håndverkerknickers, Svart Kansas Gen Y håndverkerknickers, Svart Kansas Logo
Utsolgt
2.149,00 kr
1.719,20 kr
Kansas håndverker knickers, Hi-vis Gul/Svart Kansas håndverker knickers, Hi-vis Gul/Svart Kansas Logo
Restparti
Spar 66%
Utsolgt
439,00 kr
Førpris Pris redusert fra 1.309,00 kr til
Du sparer: 870,00 kr
351,20 kr
Førpris Pris redusert fra 1.047,20 kr til
Du sparer: 696,00 kr
Kansas Gen Y håndverkerknickers, Mørk Marine Kansas Gen Y håndverkerknickers, Mørk Marine Kansas Logo
Utsolgt
2.149,00 kr
1.719,20 kr

Kansas knickers

Kansas knickers er for deg som synes det er for varmt med lange arbeidsbukser. Det kan være mer praktisk og gjøre arbeidet mer behagelig med et par Kansas-knickers for de varme sommerdagene eller for innendørs arbeid. Det er ikke nødvendig å føle seg for varm og svett i lange arbeidsbukser, når Kansas har et godt utvalg av arbeidsknickers med god passform, høy komfort og kvalitet.

Her i nettbutikken finner du et utvalg av smarte og funksjonelle Kansas knickers. Du finner både arbeidsknickers med stretch, håndverkerknickers med refleks og mange flere. Felles for disse knickersene er at de alle er laget av høy kvalitet med god passform og praktiske funksjoner for å gjøre dem egnet for jobben.

Om knickers brukes også betegnelsen piratbukser. Enten du kaller det knickers eller piratbukser, dette er korte arbeidsbukser som går ned over kneet og stopper midt på skinnebenet. Selvom lengden er forkortet i forhold med lange arbeidsbukser, er kvaliteten og komforten fremdeles på topp. Du finner dem i de klassiske fargene som svart, blå, grå og marineblå. I tillegg finner du Kansas knickers i Hi-vis fargene oransje og gul. Hvis du jobber som maler, er det mulig du leter etter noen flere hvite knickers, som du også kan finne på nettet på vår hjemmeside.

Kansas knickers med gode funksjoner

Kansas knickers har mange gode funksjoner som vil være til nytte for deg på jobben. Vårt utvalg av knickers fåes med forskjellige typer lommer, for eksempel lommer foran, baklommer, lårlommer, mobil-lommer, tommestokk-lommer og mange andre lommer du trenger.

Du finner også smuss-, olje- og vannavstøtende knickers i vårt utvalg. I tillegg tilbyr vi Kansas knickers med Cordura-forsterkning som gjør dem ekstra slitesterke. Videre finner du knickers med formskårne knær, så blant våre knickers fra Kansas finner du et bredt utvalg med forskjellige funksjoner.

Knickers med refleks

Kansas knickers med refleks, Hi-Vis eller EN 20471 (tidligere EN 471) sertifisering er blant vårt utvalg på nettet. Her finner du vårt utvalg av knickers med reflekser, der du som privat eller profesjonell har muligheten til å kjøpe online! Buksen har fremdeles de gode egenskapene og er produsert i høy kvalitet, så det er ikke gått på kompromiss med kvaliteten, selv om sikkerheten er på topp og er sertifisert med EN 20471.

Ta en titt rundt på siden vår og kjøp dine neste Kansas knickers online. På Billige-arbeidsklær.no vil du alltid kunne finne et stort utvalg av arbeidsklær til herrer og damer. Vi har de siste trendene og billige restene.