Vanntette arbeidsbukser til damer

Hvis du arbeider utendørs, kan et par vanntette arbeidsbukser gjøre arbeidet enklere for deg. De vanntette arbeidsbuksene er også vindtette, puster og har reflekser som gjør deg synlig i trafikkerte områder. Kjøp sertifiserte vanntette arbeidsbukser til dame her.

Velg kategori
4 Resultater
Blåkläder dame vinterbukse, Hi-vis Oransje/Marineblå Blåkläder dame vinterbukse, Hi-vis Oransje/Marineblå Blaklader Logo
Utsolgt
3.209,00 kr
2.567,20 kr
Blåkläder dame vinterbukse, Hi-vis gul/marineblå Blåkläder dame vinterbukse, Hi-vis gul/marineblå Blaklader Logo
Utsolgt
3.209,00 kr
2.567,20 kr
Blåkläder dame vinterbukse, Hi-vis Gul/Svart Blåkläder dame vinterbukse, Hi-vis Gul/Svart Blaklader Logo
Utsolgt
3.209,00 kr
2.567,20 kr
Fristads Zinc skallbukse, Svart Fristads Zinc skallbukse, Svart Fristads Logo 2
Utsolgt
3.109,00 kr
2.487,20 kr

Vanntette arbeidsbukser til damer

Her finner du vanntette arbeidsbukser til damer. Hvis du jobber ute i all slags vær - selv i regnvær, trenger du et par komfortable, vanntette arbeidsbukser. Her finner du vårt utvalg fra kjente merker som Blåkläder og Mascot. Buksene er tilgjengelig i svart og de fluorescerende Hi-Vis-fargene gul og oransje.

Du finner arbeidsbukser med vanntette egenskaper, med stretch for ekstra komfort og som er designet spesielt for kvinners passform. Buksene kan også ha andre funksjoner og egenskaper, som flere forskjellige lommer - lårlomme, blyantlomme og innvendig mobillommen slik at telefonen ikke blir våt, tommestokklomme med knivholder og blyantlomme. I tillegg er buksen utstyrt med både lommer foran og baklommer, slik at du har god mulighet til å ta med deg redskapene dine. De vanntette arbeidsbuksene til kvinner kan også ha Cordura®-forsterkning på knærne og lommene, noe som gjør dem ekstra slitesterke.

Hvis du eller arbeidsplassen din krever at arbeidsbuksene dine er sertifiserte, kan du finne bukser her med EN 342-sertifisering, som er sertifiseringen for kulde, og EN 343, som er sertifiseringen for regn. Dessuten finner du bukser med EN 20471-sertifiseringen, som er sertifiseringen for høy synlighet.

Med vanntette arbeidsbukser til damer er du godt beskyttet mot vær og vind. Her hos Billige-arbeidsklær.no kan du alltid finne de siste nye trendene innen arbeidsklær og billige restpartier.