Leter du etter arbeidstøy i store størrelser?

Leter du etter arbeidstøy i store størrelser?

Her er det enkelt å finne arbeidsklær i store størrelser

La oss bare slå fast at det finnes både håndverkere, kokker, servitører, frisører og flere fagfolk i alle mulige størrelser. Synes du det er vanskelig å finne arbeidstøy som passer deg? Da har du heldigvis kommet til riktig sted! Her på billige-arbeidsklaer.no har vi gjort det enkelt for deg å finne klær i både store størrelser og for alle bransjer.

Les mer her og få konkrete tips til å finne klær i riktig størrelse.

Den riktige størrelsen kler deg godt

Når klærne passer helt perfekt, er det også mer behagelig å ha de på - det gir deg overskudd og du kan fokusere mer på arbeidet ditt eller prosjektet du jobber med. Med andre ord vil du være godt kledd både fysisk og mentalt. Klærne i store størrelser her i nettbutikken er designet for bevegelse og bruk gjennom en hel arbeidsdag. Når du skal finne klær i store størrelser, begynner du med å ta målene dine - se hvordan denne videoen.

Sammenlign dine egne mål med målene på klærne du finner hos oss - dermed får du riktig størrelse. Vi har en størrelsesguide på alle produktene på nettsiden, for som du sikkert vet er 2XL ikke helt det samme fra merke til merke. Vi synes også at det er viktig at klærne skal passe deg her og nå – og at du derfor skal gå for den mest behagelige størrelsen.

Slik søker du etter klær i store størrelser

Etter du har notert ned målene dine, kan du enkelt bruke filtreringen på billige-arbeidsklaer.no for å finne det du leter etter i akkurat din størrelse.

Nå ser du samtlige arbeidsbukser, arbeidsjakker og T-skjorter, eller noe annet du er på utkikk etter i din størrelse. Du kan også velge det paret du liker best - uten å se alle de andre størrelsene. På den måten ser du bare produktene som er tilgjengelige i din valgte størrelse, og du slipper å irritere deg hvis du finner et stilig klesplagg som ikke er tilgjengelig i din størrelse. I stedet kan du bare konsentrere deg om alternativene du får vist.

Husk å se gjennom størrelsesguiden for produktet du ønsker, da størrelsene kan variere fra merke til merke. Du kan se størrelsesguiden under knappen "Legg i kurv".

Hvorfor er det forskjell på prisen mellom små og store størrelser?

Du lurer kanskje på prisforskjellen mellom små og store klesstørrelser? Dette kan skyldes behovet for å lage separate mønstre for klærne, slik at også de store størrelsene passer og sitter godt på kroppen. Arbeidstiden for å tilpasse et mønster, i tillegg til det ekstra stoffet som brukes, gjør det derfor dyrere enn standard klær. Du kan sammenligne det med barneklær kontra voksenklær - her er ikke prisen den samme heller.

Her kan du også finne store sko, støvler og vernesko

I vær og vind er det alltid lurt å ha et solid fotfeste! Derfor er det også behov for sko fra størrelse 48 og oppover. Du tror kanskje at det som produseres i store størrelser er begrenset, men her i nettbutikken har vi samlet et stort utvalg av store sko, støvler og vernesko. Dermed har du har mange flere valgmuligheter.

Se eksempler på store sko her:

Hvis du trenger et par store joggesko, jaktstøvler eller arbeidssko, kan du også filtrere på størrelser på Billige-arbeidsklaer.no. På denne måten konsentrerer du søket på din spesielle skostørrelse.

Har du spørsmål om klær og sko i store størrelser?

Du er alltid velkommen til å kontakte kundeservice hvis du har funnet klær eller sko som ikke er i din størrelse. Vi undersøker om vi kan få tak i det, eller hjelpe deg med å finne et alternativ. Vi hjelper deg gjerne med å finne din riktige størrelse i jungelen av størrelser.

Kontakt kundeservice på info@billig-arbeidsklaer.no eller på telefon 23 96 28 61.