Blåkläder kilt

Blåkläder kilte Skal du ha en Blåkläder kilt? Praktisk og stilig arbeidstøy som er behagelig i varmen. En arbeidskilt er slitesterk, har god passform, bevegelsesfrihet og massevis av lommer. Da er du godt kledd. 

Velg kategori
4 Resultater
Blåkläder håndverkerkilt, Hi-vis Gul/Svart Blåkläder håndverkerkilt, Hi-vis Gul/Svart Blaklader Logo
Utsolgt
2.879,00 kr
2.303,20 kr
Blåkläder håndverkerkilt, Svart Blåkläder håndverkerkilt, Svart Blaklader Logo
God pris
Utsolgt
1.689,00 kr
1.351,20 kr
Blåkläder håndverksskjørt, Marineblå/Svart Blåkläder håndverksskjørt, Marineblå/Svart Blaklader Logo
Utsolgt
2.659,00 kr
2.127,20 kr
Blåkläder dame skjørt, Svart Blaklader Logo
Utsolgt
1.419,00 kr
1.135,20 kr

Blåkläder kilt

Når sommerens varme melder seg, og du ønsker et alternativ til de tradisjonelle arbeidsshortsene, tilbyr Blåkläder kilte en innovativ løsning. Disse unike arbeidskilte sikrer både luft til bena og utmerket bevegelsesfrihet, noe som gjør dem til det ideelle valget for håndverkere som ønsker komfort uten å ofre funksjonalitet. 

Blåkläder kilte er designet med den profesjonelle i tankene, noe som betyr at de ikke bare er praktiske, men også holdbare. De har de nødvendige lommene og hengelommene for alt du trenger å ha lett tilgjengelig. Med høy kvalitet og smart design passer disse håndverksskjørtene perfekt inn i håndverkerens arbeidsgarderobe. Enten du jobber innen bygging, snekkerarbeid eller kanskje hagearbeid, gir en arbeidskilt fra Blåkläder deg muligheten til å holde hodet kaldt når du utfører jobben din under solens brennende stråler. 

Fordelene med å velge en kilt inkluderer ikke bare økt luftsirkulasjon og komfort, men også en stil som skiller seg ut. Med en håndverksskjørt fra Blåkläder viser du både profesjonalitet og et snev av individualitet. 

Er du på utkikk etter en praktisk, komfortabel og stilig løsning på sommerens varme? Da bør du vurdere et håndverksskjørt. Ta en titt på Billige-arbeidsklær.no, hvor vi av og til har kampanjer på kilte til reduserte priser. Finn din neste arbeidskilt hos oss og opplev forskjellen i arbeidsdagen din.