Har du arbeidsklær til gjør-det-selv-prosjekter?

Har du arbeidsklær til gjør-det-selv-prosjekter?

Aldri før har det vært mer populært å pusse opp huset, leiligheten eller hytta selv. Kanskje trenger du nytt kjøkken eller bad, eller skal det legges varme i gulvet? Ti år gammel tapet skal fjernes for å pusse og male veggene, og takene trenger en ansiktsløftning. Kanskje hytta trenger en ny terrasse, et utekjøkken eller nytt vedskjul. Gamle møbler blir som nye med sliping og maling, og når arbeidet innendørs er over, må hagen trimmes og gressklipperen gjøres klar. Ja, det er nok av spennende gjør-det-selv-prosjekter å ta tak i.

Er du typen som elsker å gjøre ting selv, og som alltid finner små eller store prosjekter? Da er spørsmålet om du har de praktiske og holdbare klærne som bidrar til å gjøre jobben enklere og resultatet enda bedre. Her finner du utvalget som gjør at du kan jobbe mer effektivt og er godt beskyttet mens du holder på.

Handyman og handywoman i gjør-det-selv-klær

Kjenner du begrepet håndverkersprekk? Det får du når du bruker utslitte og litt for lave jeans til arbeidet, og vi er nok enige om at det veken er særlig pent eller praktisk. Vi foreslår at du heller bruker praktiske og komfortable arbeidsklær som er designet for formålet. Men hva skal et slikt sett med "ekte" arbeidsklær bestå av?

  • Arbeidsbukse for menn eller arbeidsbukse for kvinner. En ekte arbeidsbukse tåler å bli vasket gang på gang og tåler å bli brukt til skittent arbeid. Noen er med forsterkninger på knær og lommer, og har lommer for kneputer.
  • Tror du at knebeskyttere bare er for utstyrs-freaks? Tenk om igjen, for de gir skikkelig beskyttelse for knærne dine når du må jobbe i knestående.
  • Kjeledresser til menn eller kjeledresser til kvinner er komfortable og praktiske, og de beskytter ryggen mot kulde fordi de ikke er delt på midten. Dessuten strammer de ikke ubehagelig rundt magen.
  • En myk tømmermannskjorte for menn eller tømmermannskjorte for kvinner passer godt til arbeidsbukser. Du ser bra ut og du holder deg varm, men du kan selvsagt brette opp armene hvis det blir varmt.
  • Arbeidsskjorter for menn eller kvinner har mange navn – som gensere, hettegensere, fleecegensere, cardigans og strikkegensere. De kan brukes alene eller over en t-skjorte
  • Arbeids t-skjorter for menn eller kvinner er gode å jobbe i om sommeren eller inne i varmen. Slike t-skjorter kommer i mange farger, modeller og materialer. Et tips er at du velger en t-skjorte i bomull hvis du jobber med vinkelsliper og andre ting som gnistrer fordi stoffet ikke smelter. Ellers kan det være smart å velge en t-skjorte i svettetransporterende polyester om sommeren, fordi den tørker raskt når du svetter.
  • Hvis du jobber ute, finnes det gode og praktiske arbeidsjakker til både menn og kvinner. Om den skal være tykk eller tynn – du finner den her! Velg mellom klassiske arbeidsjakker, pilotjakker, skalljakker, strikkejakker, termojakker, vinterjakker eller parkas. Velger du en skalljakke, kan du bruke den hele året, fordi du kan variere med en varm genser om vinteren og en kortermet t-skjorte om sommeren.
  • Mange gjør-det-selv-prosjekter krever arbeidshansker for å beskytte hendene. Med et par arbeidshansker er utstyret komplett for de fleste gjør-det-selv prosjekter. Du kan lese mer om hvordan du velger de riktige arbeidshanskene her.

Tresko eller vernesko for hobby-håndverkeren

Hvis du tråkker rundt på gamle materialer med spiker og skarpe kanter, gjør du lurt i å bruke vernesko eller tresko. Når du håndterer murblokker eller andre tunge materialer, er det smart å ha tåbeskyttelse i tilfelle du mister grepet. Her finner du vernesko for menn, tresko for menn og vernesko for kvinner, tresko for kvinner.

Har du spørsmål om gjør-det-selv-klær?

Hvis du er i tvil om hva som passer best for dine behov, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på info@billige-arbeidsklaer.no eller telefon 23 96 28 61.

Vi hjelper deg også gjerne med å finne din størrelse.